четвер, 04 вересня 2008 15:03

Житель Флоріди арештований за спущені штани

Поліція міста Рів"єра Біч (RivieraBeach) у Флоріді заарештувала 29-річного Кеннета Сміта (KennethSmith), який з"явився на вулиці в штанях, спущених нижче пояса, повідомляє інтернет-видання TheSmokingGun.

Поліцейські проводили облаву на вуличних наркоторговців, коли на одній з автостоянок помітили Сміта.

Штани у нього, за словами одного з офіцерів, були приспущені на цілих п"ять сантиметрів нижче пояса, так що було видно всю нижню білизну.

Сміта заарештували, звинувативши в порушенні громадського порядку. Йому загрожує штраф в 150 доларів, але якщо він продовжить публічно приспускати штани і знову попадеться поліції, його посадять на 30 діб.

На початку 2008 року муніципальні збори Рів"єри Біч прийняли ухвалу, що офіційно забороняє носіння приспущених штанів - мода, яка широко поширена серед міських підлітків і фанатів хіп-хопа.

Нагадаємо, що війну приспущеним штаням оголосили багато міст США. Власті містечка Делькабр в Луїзіані, наприклад, запропонували ввести за це штраф 500 доларів. У передмісті Чикакго, Лінвуді, штраф встановлений 25 доларів. Приспущені штани також запропоновано заборонити в Атланті.

На думку ряду міських законодавців, мода приспускати штани і виставляти нижню білизну є елементом кримінальної субкультури і розбещує молодь.

Зараз ви читаєте новину «Житель Флоріди арештований за спущені штани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути