Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2024 09:10

Заживуть, як мільйонери: астрологиня назвала три знаки, до яких липнуть гроші

Заживуть, як мільйонери: астрологиня назвала три знаки, до яких липнуть гроші
Довіряйте інтуїції. Будьте уважними і спостережливими. Фото: pixabay.com

18 червня заощадити частину заробленого не вийде. Щоденні витрати поглинатимуть увесь прибуток. Скористайтеся за нагоди фінансовою підтримкою близьких.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Годі заздрити чужим здобуткам, - говорить астрологиня. - Ніщо не заважає вам стати успішним. Гроші липнутимуть до Тельців, Терезів та Водоліїв. Ви заживете, як мільйонери. Після обіду попрацюйте біля землі. Це допоможе розвантажити голову від тривожних думок. Тринькати гроші не слід. Скоро вони знадобляться, коли забажаєте покращити житлові умови. Довіряйте інтуїції. Будьте уважними і спостережливими. Саме час подумати про поповнення в родині".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відновити сили допоможе мистецтво. Слухайте приємну музику, малюйте, подивіться кіно. Зміна місця роботи не буде вдалою. Платитимуть більше, але працювати доведеться допізна.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не варто допускати іронічних висловлювань на адресу співбесідників. Можуть постраждати дружні стосунки. Розпочаті у цей день справи не будуть доведені до ладу. Це період ризикованого бізнесу. Укладати фінансові угоди з новими партнерами небезпечно. Незабаром пошкодуєте про це.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

У вашому розпорядженні обмежена сума. Але критичного дефіциту коштів не буде. Взагалі цього дня про заробіток не думатиметься. Вистачить іншого клопоту.

Рак (22 червня - 22 липня)

Грошей у гаманці стає більше. Преміальні приємно здивують. Захочете жити весело і в своє задоволення. Зберігайте здоровий глузд. Годі вестися на пропозиції, які попахують неприємностями. Бережіть заощадження.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не варто звертатися до високих інстанцій чи подавати позов до суду. Ваші питання не будуть розглянуті. Це невдалий день для проведення торговельних операцій і здійснення перевезень.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Обмежте покупки до необхідного мінімуму. Похід до перукарні краще планувати на вечір. Узгоджувати нові творчі проєкти також слід під кінець робочого дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще за всіх: чотири знаки, які перевершать самі себе

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Якщо щось не вдається, не варто впадати у відчай. Беріться за справи, для яких зараз нема перепон. За результатами цього тижня не варто робити висновки про розумові здібності дітей. Навіть розумники зараз будуть розгубленими і стривоженими.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Підлітки багато фантазуватимуть. Не звинувачуйте їх у брехні. Направте цей талант у правильне русло. Нехай пишуть казки, малюють картини, створюють відеоігри.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відмовтеся від жирної їжі та напівфабрикатів. Не ігноруйте болю у правому підребер'ї. Це сигнал того, що треба серйозно зайнятися своїм здоровям.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Стережіться ревнощів своїх коханих. Не жартуйте з вогнем. Із нічого може розгорітися великий скандал. Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань. Не беріть кредитів. Виникнуть проблеми з їхнім погашенням.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Цей день подарує багато приємних несподіванок. Будете опинятися у потрібному місці в потрібний час. Не дивуйтеся, якщо з вашого оточення підуть нещирі і брехливі люди. Подякуйте долі, що тепер ви ітимете різними дорогами.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вдасться збільшити заробіток і просунутися по кар'єрних сходинках. Приберіть в оселі. Це чудовий день, аби здійснити покупки до Трійці. До супермаркета ідіть увечері. Придбати новий одяг краще до обіду.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Заживуть, як мільйонери: астрологиня назвала три знаки, до яких липнуть гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути