середа, 13 жовтня 2010 15:46

Завтра на Майдані праві можуть не розійтися з комуністами

Завтра на Майдані праві можуть не розійтися з комуністами

Київська міська державна адміністрація через суд має намір обмежити проведення масових акцій на Майдані Незалежності та вулиці Хрещатик 14 жовтня 2010 року, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, в Україні відзначають річницю створення Української повстанської армії (УПА), а також День українського козацтва.

До КМДА надійшли повідомлення від організацій протилежних ідеологічних поглядів про проведення 14 жовтня масових акцій у центральній частині міста.

Зокрема, Комуністична партія України повідомила про намір провести в центральній частині міста заходи "на виконання закону "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.", а Всеукраїнське об'єднання "Свобода" - про Марш за визнання УПА.

Також надійшов ряд заявок від інших громадських і партійних організацій: громадської ініціативи "Миколина сотня", Української народної партії, Слов'янської партії, Української Всесвітньої координаційної ради, Конфедерації праці України та інших.

Заявлена кількість учасників - близько 50 тис. чоловік.

"Майже всі організатори планують провести свої заходи в центральній частині Києва - на вул. Хрещатик та Майдані Незалежності", - відзначили в КМДА.

Представники київської влади та Головного управління МВС України в столиці зустрілися з організаторами заходів та запропонували їм провести мітинги в різних місцях. Зокрема, представникам "правих" політичних сил запропоновано провести акції за маршрутом парк ім. Т.Шевченка-вул.Володимирська-Софійська пл.-Михайлівська пл. А представникам "лівих" сил: Бессарабська пл. біля пам'ятника В. Леніну.

Однак, досягти компромісу з ініціаторами масових заходів не вдалося. Тому КМДА звернулася до суду з проханням обмежити проведення масових акцій на Майдані Незалежності та Хрещатику 14 жовтня 2010р.

Зараз ви читаєте новину «Завтра на Майдані праві можуть не розійтися з комуністами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути