четвер, 19 квітня 2007 19:07

Захисники тварин заборонять "The Rolling Stones" виступати на іподромі

Сербські захисники прав тварин виступили проти проведення концерту групи "The Rolling Stones" на іподромі в Белграді, повідомляє ВВС News.

Концерт "Роллінгів" має відбутися в столиці Сербії в липні 2007 року. Передбачається, що захід відвідають 100000 прихильників творчості групи. Трьом сотням коней, які проживають в стайнях іподрому, повинні зробити спеціальні ін"єкції, щоб тварини не злякалися гучного звуку та вібрації ґрунту під час концерту.

На думку організації Orca, що захищає права тварин, використання заспокійливого не вирішить проблему. Крім того, переміщати коней також не рекомендується, оскільки при цьому вони переживають сильний стрес. Захисники тварин вважають, що "Роллінгам" слід вибрати інше місце для проведення концерту.

- Наше місто достатньо велике, щоб знайти інше місце, куди поміститься навіть 150000 слухачів. А іподром варто залишити коням, - заявив Елвір Буразеровіч, керівник Orca.

Зазначимо, що The Rolling Stones жодного разу не давали концертів у Сербії. Група двічі планувала виступити на території цієї держави ( 2003-го та 2006-го), але обидва заходи відмінили, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Захисники тварин заборонять "The Rolling Stones" виступати на іподромі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути