неділя, 24 серпня 2008 15:02

За військовим парадом у Києві спостерігали понад 40 тисяч людей

Сьогодні на вул. Хрещатик і Майдані Незалежності за військовим парадом з нагоди Дня Незалежності України спостерігало понад 40 тис. киян і гостей столиці.

Як повідомили в департаменті суспільних зв"язків МВС України, крім того, охорону громадського порядку в державі під час урочистих заходів з нагоди Дня Незалежності України забезпечують понад 13,8 тис. працівників міліції і 2,3 тис. військовослужбовців внутрішніх військ.

Безпосередньо у столиці, де пройшли основні торжества, до охорони громадського порядку булозалучено понад 2,6 тис. працівників міліції і 1,4 тис. військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

За станом на 13:00 порушень громадського порядку і надзвичайних подій, пов"язаних зі святкуванням Дня Незалежності України, не допущено.

Для координації заходів щодо охорони громадського порядку в державі в святкові дні в МВС України розгорнена робота оперативного штабу, а особовий склад органів внутрішніх справ в ці дні переведений на посилений режим несення служби, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «За військовим парадом у Києві спостерігали понад 40 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути