понеділок, 23 вересня 2019 22:26

Вугілля, яке блокують у Львівській області, йде на ТЕС, пов'язану з нардепом від партії Медведчука - Семенченко

Вугілля, яке блокують у Львівській області, йде на ТЕС, пов'язану з нардепом від партії Медведчука - Семенченко
Семен Семенченко: вугілля, яке блокують у Львівській області, йде на ТЕС, пов'язану з нардепом від партії Медведчука.

Російське вугілля, яке намагаються ввезти на збагачувальну фабрику у Львівській області, надходить на замовлення фірми, пов'язаної з Віктором Медведчуком. Про це повідомив екс-народний депутат Семен Семенченко, передають Факти.

"37% тієї збагачувальної фабрики належить державі, але інші 63% - компаніям Наталії Королевської, це фракція Медведчука. І держава тут нічого не вирішує, йдуть різні корупційні обороти на адресу приватної фірми-прокладки ... ", - розповів Семен Семенченко.

На його думку, вугілля для держкомпанії Центренерго необхідно поставляти з українських підприємств, які видобувають вугілля на підконтрольній Україні території.

"Те вугілля ... де вони його будуть спалювати? Чи не на державній Центренерго. Змішають російське вугілля з українським - замість того, щоб збагачувати українське вугілля на цій фабриці - і піде вугілля на ТЕС Медведчука. Думаю, що на Центренерго необхідно направляти українське вугілля, що видобувається в Україні у великій кількості на підконтрольній Україні території", - зазначив Семен Семенченко.

Нагадаємо, на Львівщині в місті Соснівка проходить блокування вагонів з російським вугіллям. Активісти, більшість з яких учасники АТО/ООС, влаштували цілодобове чергування біля колій, не дозволяючи відправити вагони на збагачувальну фабрику.

Зараз ви читаєте новину «Вугілля, яке блокують у Львівській області, йде на ТЕС, пов'язану з нардепом від партії Медведчука - Семенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути