середа, 06 серпня 2008 13:19

Високопоставленого податківця узяли на хабарі

Під час отримання хабара працівниками Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС спільно з Генпрокуратурою затримано високопосадовця Державної податкової адміністрації України.

Зокрема, було затримано директора Департаменту контролю за виробництвом і обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА, радника податкової служби 1 рангу, державного службовця 3 категорії, під час отримання хабара в сумі 20 тис. дол.

Згадані кошти посадовець вимагав та отримав від приватного підприємця за видачу ліцензії на оптову реалізацію алкогольної продукції, повідомляє Департамент зв"язків з громадськістю МВС.

У повідомленні зауважується, що згаданий Департамент займається контролем та видачею ліцензій у сфері виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів в державі.

За даним фактом Генпрокуратурою порушено кримінальну справу за статтею 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо затриманого. Наразі здійснюється комплекс оперативно-слідчих заходів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Високопоставленого податківця узяли на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути