Ексклюзиви
вівторок, 04 червня 2024 09:10

Відкриється друге дихання - кому зірки пророкують найкращий день у році

Відкриється друге дихання - кому зірки пророкують найкращий день у році
Використайте цей вівторок на повну. Гарний час для відкриття нових напрямків бізнесу. Фото: pixabay.com

4 червня - день побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"День успішних проєктів і реалізованих планів, - говорить астрологиня. - Використайте цей вівторок на повну. Беріться за складні завдання. Організовуйте зустрічі. Ведіть перемовини. Намагайтеся раціонально використати кожну хвилину. Не втрачайте шансу значно просунути свої справи. Відпочити й розслабитися можна буде наступного тижня. Друге дихання відкриється у Дів, Стрільців і Козорогів. Зірки пророкують вам найкращий день у році. Гарний час для відкриття нових напрямків бізнесу й розширення чинних. Реєструйте нові торговельні марки. Оформлюйте ділову документацію. Шукайте партнерів. Вдалим цей день буде й для молоді. Не соромтеся заявляти про себе. Спілкуйтеся з однодумцями. Випробуйте свої сили у конкретних справах. Вдалий день для занять, спрямованих на укріплення спини. Запобігайте травмам хребта".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відкриєте у собі суперздібності. Не час бити байдики. Сміливо реалізовуйте свої плани. Заробіток залежатиме від продуктивності. Ризикуєте віддалитися у стосунках з коханими через плітки.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Добре працюватиме голова. Дійте мудро. Допоможіть тому, хто опускає руки. Багатьом родичам заміните хорошого психолога. Не скупіться на поради та компліменти

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Приділіть увагу своїй зовнішності. Завітайте до перукарні. Похід по крамницях краще відкласти. Частіше траплятимуться браковані речі. Не бійтеся змін. Нововведення тільки покращать справи, над якими працюєте не один місяць.

Рак (22 червня - 22 липня)

Тепер ваш імідж працює на вас. Добре вестиметься тим, хто встиг заявити про себе. Зароблятимете багато, але можуть виникнути проблеми з отриманням готівки. Відмовтеся від холодних напоїв. Бережіть голосові зв'язки. Легко буде втратити голос.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Доля застерігатиме від неприємностей. Віддайте частину заробленого на благодійність, тоді вдасться уникнути крадіжок. Утримайтеся від пліток. Не обіцяйте те, чого зараз зробити не в силі. Може паморочитися у голові, надокучатиме сонливість. Добре провітрюйте робоче місце.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Рівень заробітку залежатиме від того, як швидко знайдете спільну мову з колегами. Робота у команді буде найбільш продуктивною. Друзі знайомитимуть вас із цікавими людьми. Але розраховувати на щось більше, ніж одне побачення, не варто. Побаченням залишитеся розчаровані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть впливовими та багатими - для кого літо розпочнеться з перемог

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зможете переконати кого завгодно. Використовуйте цей дар, аби стати успішними у торгівлі та переговорах.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

З'явиться можливість знайти додатковий підробіток. Погоджуйтеся. Зароблені кошти згодом вдало витратите. Розраховувати на серйозні стосунки з новими знайомими не варто.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Добре ростиме усе, що посадите цього дня. Варто пересаджувати вазони. Це день щирих зізнань. Запросіть коханих на романтичну вечерю. Дізнаєтеся багато цікавого одне про одного.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Боріться за своє щастя. Не втрачайте можливість помиритися з коханими. Стосунки проходитимуть випробування, але ви обоє готові здолати усі негаразди.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гроші ітимуть до ваших рук. Не варто виставляти на продаж нерухомість і розпочинати будівництво. Друзі намагатимуться вчити вас жити. Не сприймайте це як втручання в особистий простір. Вони хочуть вам допомогти, а не нашкодити. Експерименти з дієтами спровокують біль у шлунку. Харчуйтеся малими порціями по п'ять разів на день.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Прислухайтеся до порад коханих та родичів. День перевірятиме вас на вміння визнавати свої помилки. Вчасно виправляйте їх і уникайте брехні. Будете оточені увагою. Знайомі та друзі забажають проводити більше часу з вами.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Відкриється друге дихання - кому зірки пророкують найкращий день у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути