понеділок, 12 березня 2007 16:09

Вибух невідомого газу пошкодив будинки: жителів евакуювали

10-го березня у Дніпропетровську на вулиці Леваневського невстановлений газ вибухнув у підземному каналізаційному колекторі (діаметром 800 мм, відстань до будинків 6 метрів), який належить міському комунальному виробничому підприємству "Дніпроводоканал". Про це повідомляє прес-центр МНС у Дніпропетровську.

Вибух пошкодив асфальтове покриття на площі 3 кв м, частково – верхню частина каналізаційного колодязя та в квартирі N 1 будинку N7б виникла тріщина шириною до 10 міліметрів на стику міжкімнатної перегородки з несучою стіною. Жертв і постраждалих немає. Витік міських стічних вод на територію міста або у водні об"єкти не виявили.

11-го березня обласна Санепідемстанціїя виявила перевищення гранично допустимих концентрацій шкідливих речовин у житлових приміщеннях двох одноповерхових чотирьохквартирних житлових будинків на вулиці Леваневського, 7б і 9, де проживають 8 сімей.

В квартирі N 2 будинку N7б вміст парів толуолу перевищує норму в 416 разів, ксилолу в 2500, у квартирі N 2 будинку N9 вміст парів толуолу перевищує в 334 рази, ксилолу в 2000. Мешканців будинків тимчасово відселили до родичів. Правоохоронні органи ведуть слідство, передає МНС.

Зараз ви читаєте новину «Вибух невідомого газу пошкодив будинки: жителів евакуювали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути