середа, 24 вересня 2008 09:04

Вибух газу у Дрогобичі: одна людина загинула, двоє у важкому стані

Вчора о 21.00 у багатоповерховому житловому будинку на вулиці Самбірській у Дрогобичі Львівської області стався потужний вибух.

Як повідомив з місця події працівник прес-центру ГУ МНС України у Львівській області Віталій Туровцев, вибух стався в одній із квартир на сьомому поверсі дев"ятиповерхового будинку. Вибуховою хвилею повністю зруйновано квартири на шостому та сьомому поверхах, частково уламки плит перекриття пошкодили нижні поверхи. Вибито усі шибки у вікнах сусіднього багатоквартирного будинку.

З місця трагедії працівниками МНС було врятовано сімох людей (двох чоловіків, трьох жінок і двох дітей). 33-річна жінка по дорозі до лікарні померла.

За попередніми висновками МНС, у житловому будинку вибухнув побутовий газ.

"Вибух стався у крайньому правому під"їзді будинку, тому під"їзди з іншого боку будинку практично не постраждали. Більшість мешканців будинку, за рішенням місцевої влади, евакуйовано у готель "Тустань" Дрогобича. Це мешканці 32 квартир. Скільки сімей буде потребувати нових помешкань, буде вирішуватися на засіданні спеціальної комісії після обстеження будинку", - поінформував Туровцев.

В Дрогобицькій центральній районній лікарні, куди з місця трагедії доставляють потерпілих, у госпіталізованих важкі травми та опіки. У важкому стані перебуває 12-річна дівчинка, яка одержала численні травми. Семимісячну дівчинку, яка знаходиться у критичному стані, доставлено у спеціалізовану дитячу лікарню Львова з діагнозом "термічні опіки 40% тіла" та "опіковий шок".

Медики не виключають, що кількість потерпілих внаслідок вибуху може збільшитися. Не виключено, що під уламками вранці може бути знайдені інші жертви.

Сьогодні о 8.00 на місці трагедії розпочав роботу штаб з ліквідації наслідків вибуху, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вибух газу у Дрогобичі: одна людина загинула, двоє у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути