понеділок, 26 листопада 2007 15:06

Вдова Паваротті вимагає від його подруг 30 млн євро за наклеп

Вдова Лучано Паваротті подала позов проти двох його давніх подруг, вимагаючи 30 млн євро за наклеп.

Ніколетта Мантовані спростовує коментарі преси, в яких дружина дієтолога Паваротті Франка Корфіні Страта і дружина диригента Леоні Магьера Лідія ла Марка заявляли, що Паваротті був нещасливий в шлюбі з Мантовані і що вона бореться за спадок з його дочками. Як розповіла в понеділок адвокат Ганна-Марія Берніні, позов був поданий ще в жовтні. До цього вона попередила обох жінок, що більше подібних коментарів не потерпить. Адвокат пояснила, що їх розповіді були не тільки неправдиві і образливі, але ще і постійно повторювалися.

Адвокат пояснила, що Мантовані хоче захистити свою честь і гідність заради дочки, пам"яті чоловіка, свого іміджу і подальшої роботи. Вона вимагає у кожної з відповідачок по 15 млн євро, маючи намір направити всі отримані гроші на добродійність. Судові слухання поки не призначені.

У Мантовані і Паваротті є спільна дочка, чотирирічна Аліса. Також у Паваротті є чотири дорослі дочки від першого шлюбу, повідомляє Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Вдова Паваротті вимагає від його подруг 30 млн євро за наклеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути