неділя, 20 травня 2018 11:10

Вболівальники "Реала" здають квитки на літаки та на матч: не хочуть жити в аеропорту

Вболівальники "Реала" здають квитки на літаки та на матч: не хочуть жити в аеропорту
Закордонні вболівальники відмовляються їхати в Україну на фінал Ліги Чемпіонів через дороге житло і можливі авіазабастовки. Фото: Wbc

У багатьох європейських ЗМІ з'явилася інформація про те, що НСК "Олімпійський" під час фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві 26 травня, не буде повністю заповнений. Кількість бажаючих відвідати фінал зменшується з кожним днем. Європейців лякають захмарні ціни в столичних готелях. Також вболівальники "Реала" і "Ліверпуля" побоюються застрягти в аеропортах через можливі протести авіадиспетчерів "Украероруху".

Так, за даними видання Marca, деякі гравці іспанського "Реала" здали свої квитки на матч фіналу, який вони отримали для своїх рідних. Одна з причин - відсутність в Києві доступного житла.

Крім того, як пише іспанське видання, здавати свої заброньовані або куплені квитки на матч почали і вболівальники команд. Вони побоюються НЕ долетіти до Києва через загрозу страйку українських авіадиспетчерів, ймовірність якої все ще зберігається.

Відзначимо, що "Реал" і "Ліверпуль", як фіналісти отримали по 17 тисяч перепусток на матч, які вони розподіляють між своїми уболівальниками. Ще частина квитків надійшла організаторам. Решта - в продаж за лотерейної схемою.

Нагадаємо, що столичні готелі в сотні разів підняли ціни за проживання на дні проведення в Києві фінального матчу ЛЧ. Вартість номера за добу в окремих готелях досягла 100-150 тис. грн.

З цієї причини українці, обурені діями готельєрів, стали пропонувати уболівальникам "Реала" і "Ліверпуля" бюджетний або навіть безкоштовний нічліг у себе.

Також нагадаємо, на цьому тижні співробітники українського держпідприємства "Украерорух", яке відповідає за координацію всіх рейсів повітряного транспорту в українському небі, завили про те, що можуть почати страйк напередодні фіналу ЛЧ. Причина можливого ​​страйку в тому, що їхні вимоги і права протягом тривалого періоду часу ігноруються і зневажаються з боку чиновників міністерства інфраструктури України. Зокрема, шляхом можливого протесту, авіадиспетчера хочуть домогтися звільнення свого, як вони стверджують, корупційного керівництва. Також співробітники ДП не хочуть допустити приватизації підприємства, до чого, на їхню думку, ДП готує діючий директор Бабейчук.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Реала" здають квитки на літаки та на матч: не хочуть жити в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути