понеділок, 17 грудня 2007 16:37

Валерій Меладзе провалився під сцену під час зйомок "Блакитного вогника"

Валерій Меладзе постраждав під час зйомок "Новорічного вогника" для каналу "Росія". Під час підготовки до зйомок шоу російський співак і продюсер ходив по сцені, проте пластиковий поміст, на який він ступив, не витримав його ваги і проламався. Валерій Меладзе провалився в дірку, що утворилася, повністю сховавшись з поля зору присутніх.

Валерію Меладзе допомогли вибратися з дірки в декораціях, після чого оглянули, проте артист відбувся лише легким переляком. "У мене небагато боліла нога, на яку я впав, але зараз все гаразд. Все відбулося так стрімко, що я навіть не встиг зрозуміти, що відбувається. Пам"ятаю, що опинився в незручному положенні, але відразу підбіг режисер і допоміг вибратися", - розповів співак.

За словами Валерія Меладзе, подія для нього - нормальна історія. "З дитинства зі мною відбувалися такі випадки, обов"язково кудись падав. Та зате ожили всі: і глядачі, і музиканти - і я прокинувся", - прокоментував співак, повідомляє газета "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Валерій Меладзе провалився під сцену під час зйомок "Блакитного вогника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути