субота, 23 серпня 2014 18:39

У РФ всі правозахисні організації на "пайку" Кремля - адвокат Фейгін

У РФ всі правозахисні організації  на "пайку"  Кремля - адвокат Фейгін
Фото: zasekin.ru

Адвокат Марк Фейгін, який захищає українську льотчицю Надію Савченко, вважає, що всі правозахисні організації в Росії знаходяться на "путінській грантожорці".

Про це він написав у своєму Твіттері, коментуючи інформацію про те, що на території України нібито загинули десантники з Пскова.

"У зв'язку з історією псковських десантників, ніби загиблих на території України, доречно роз'яснити наступне. У нинішній Росії не залишилося незалежних, не підконтрольних Кремлю правозахисних організацій. Всі знаходяться на "путінській грантожорці". Тому про долю російських військовослужбовців-строковиків, загиблих на Сході України, ви не дізнаєтесь від Комітету солдатських матерів. Вони "свої", - написав він.

Фейгін також зазначив, що організації, які займаються долею українських громадян на території РФ також підкоряються Кремлю.

"І ряд організацій (нібито незалежних), що займаються долею українських громадян у справах про політичне переслідування, сидять на "пайку", - зазначив адвокат.

Раніше повідомлялося, що в боях в районі Лутугине на Луганщині українські військові захопили БМД-2 зі складу Псковської повітряно-десантної дивізії.

Зараз ви читаєте новину «У РФ всі правозахисні організації на "пайку" Кремля - адвокат Фейгін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути