Ексклюзиви
середа, 19 лютого 2020 13:00

У центрі Львова привселюдно показали порнофільм

У центрі Львова привселюдно показали порнофільм
На рекламному екрані у "Вернісаж Lviv Mall" запустили порнографічний ролик. Скриншот із відео

18 лютого ввечері на 42-дюймовому рекламному табло над входом у торговий центр "Вернісаж Lviv Mall" поруч із центральною площею Ринок у Львові запустили відвертий порноролик.

Підтверджувальне відео, зняте очевидцями, показав у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

"Центр міста о 21:49 на вул. Шевській, і таке от можна побачити у вході в магазин "Вернісаж Львів Mall" - може це новий вид реклами або чиясь помста, але, як на мене, це ненормально. З моральних принципів ми відео заретушували, але, що показують на екрані, надіюсь, зрозуміло", - підписав відео Зінкевич.

В адміністрації торгового центру відхрестилися від вини в інциденті та заявили, що звернуться до поліції з приводу несанкціонованого втручання невідомих в роботу торгового центру. Відео транслювалося менше хвилини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На столичних інформаційних стендах показували порно

"Це підключилися перехожі з телефона, можливо, в них була спеціальна програма. Ми відео передамо поліції, щоб розібратися в ситуації. Це не ініціатива торгового центру або наших працівників і не технічна помилка. Це було свідомо зроблено якимись непорядними людьми, які проходили повз", – повідомила виданню ZAXID.NET адміністратор "Вернісаж Lviv Mall" Уляна Неділько.

Курйозний інцидент стався на засіданні парламенту Таїланду 2012 року. Невідомі зловмисники зірвали дебати в парламенті, запустивши на величезний монітор в сесійній залі порнографічну фотографію. Монітор показував обличчя самих депутатів крупним планом, як раптом замість них на екрані з'явилося зображення дівчини, яка показувала свої принади. Парламентарії перервали сесію і зажадали ретельно розслідувати скандальний інцидент.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Львова привселюдно показали порнофільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути