Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2012 21:14

На засіданні парламенту Таїланду показали порно

На засіданні парламенту Таїланду показали порно
Фото: скріншот YouTube

Курйозний інцидент стався на засіданні парламенту Таїланду в минулу середу. Невідомі зловмисники зірвали дебати в парламенті, запустивши на величезний монітор в сесійній залі порнографічну фотографію.

Монітор показував обличчя самих депутатів крупним планом, як раптом замість них на екрані з'явилося зображення дівчини, яка показувала свої "принади". Парламентарії перервали сесію і зажадали ретельно розслідувати скандальний інцидент.

Спікер парламенту Сомсака Кіатсуранонт заявив, що держустанова піддалося атаці хакерів, і пообіцяв, що кіберзлочинці будуть знайдені і покарані, повідомляє Life News.

Чи був це просто жарт чи зловмисники переслідували якусь певну мету, поки не ясно. Трансляція порно в сесійній залі тривала всього кілька секунд, але хтось з присутніх в залі встиг зняти сцену на мобільний телефон, а потім викласти ролик в інтернет.

Подібниі випадки кіберхуліганства неодноразово відбувалися в різних країнах. Однією з найбільш скандальних стала історія в Москві, коли хакер Ігор Блінніков показав порноролик на рекламному відеоекрані в центрі російської столиці в січні 2010 року. За це йому дали півтора роки позбавлення волі. Але ще до цього його засудили на 5 років за спробу збуту марихуани. З урахуванням цього терміну він пробуде в колонії шість років.


Зараз ви читаєте новину «На засіданні парламенту Таїланду показали порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути