понеділок, 06 лютого 2012 13:44

Житель Запоріжжя придумав, як швидко заробити на дитячому порно

Житель Запоріжжя придумав, як швидко заробити на дитячому порно

Співробітники Управління з боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми ГУМВС України в Запорізькій області по каналам Інтерполу отримали інформацію, що житель Запоріжжя в Інтернеті поширює дитячу відеопорнографію. Ролики за участю неповнолітніх він виставляв в мережі на файлообмінниках.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники запорізького відділу з боротьби з кіберзлочинністю встановили і затримали любителя збоченої відеопродукції. Ним виявився 36-річний чоловік, який працює на одному з місцевих підприємств. Раніше він ніколи не потрапляв у поле зору правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні найчастіше у віртуальних борделях працюють студентки

Як повідомив начальник відділу з боротьбі з кіберзлочинністю ГУМВС України в Запорізькій області підполковник міліції Юрій Ступак, правоохоронці провели санкціонований обшук в його квартирі, розташованій на вулиці Військбуд. А там натрапили на справжню міністудію.

У комп'ютері зловмисника міліціонери виявили понад 10 000 відероликів за участю дітей. Крім цього, на підлозі кімнати знаходилися DVD-диски з аналогічними записами, які збоченець сам тиражував і планував пізніше продати. Всю цю продукцію правоохоронці вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет-порнографія призводить до "омолодження" імпотенції

Під час попереднього слідства встановлено, що ролики порнографічного змісту житель Запоріжжя знаходив і скачував в Інтернеті. А потім викладав їх на спеціальних файлообмінних ресурсах, де надавав користувачам доступ до завантаження на платній основі. Гроші за це йому надходили на WebMoney - систему розрахунків online. За попередніми даними, цієї злочинною "комерційною діяльністю" він займається вже майже рік. Співробітники міліції перевіряють також затриманого на причетність до скоєння інших злочинів, пов'язаних з дітьми.

Як повідомляє ЦГЗ ГУМВС у Запорізькій області, стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Слідство у цій справі триває.

Зараз ви читаєте новину «Житель Запоріжжя придумав, як швидко заробити на дитячому порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути