вівторок, 19 липня 2011 15:58

Телебачення давало за український фільм про порнографію $500

Телебачення давало за український фільм про порнографію $500

У конкурсній програмі Одеського міжнародного кінофестивалю, який триває у Одесі, Україну представляє фільм "Бес пор No". Права для його показу хотів купити один із українських телеканалів за $500. Про це розказав режисера стрічки Олександра Шапіро.

"Вже давно це було. "Інтер" запропонував $500 доларів за цю картину, коли на її зйомки витратили тисячі. Ми відмовилися. Взагалі, я стою на позиції експериментального кіно. Чим далі, тим менше мене цікавлять великі бюджети", - зазначив Шапіро.

Офіційної версії бюджету фільму немає. Автори кажуть, що ця сума становить близько $15 тис. У фільмі зіграли молодий український актор Антон Комяков, Олексій Горбунов, Ольга Сумська та Мирослав Кувалдін.

"У Саши знявся уже в шести фільмах. З Льошою також дуже давно знайомі. Коли знімали "Бес пор No", виходив на знімальний майданчик і радувався. Але бюджет мінімальний був. Знімали на прострочену кіноплівку, вигребли все, що на складах пилилося й нікому не потрібне було. Освітлення у нас забезпечували два величезні ліхтаря — "Юпітер-500" із яскравим жовтим світлом. Всі знають, що жовте світло не використовується на вулиці, тільки біле потрібне, а ми жовтим світили. Отримали трошки порепану картинку. Потім до Саші підходили люди з Франції й казали: як вам вдалось досягнути такої якості зображення? Перевозили апаратуру на моїй старенькій іномарці", - розказав виконавець головної ролі Антон Комяков. У стрічці грає школяра, який заробляє з того, що знімає на мобільний порнографію. Його батько, майор міліції, бореться з продукцією порно.

Після показу, глядачі запитували, чи не підуть школярі після перегляду цього фільму і собі знімати порнографію.

"Сьогодні діти настільки розумніші за дорослих, що у них в голові ця думка навіть не з'являється, її апріорі немає. Вони можуть відокремлювати кіно. Завжди дивувався, як можна дивитися ці фільми жахів і мультфільми страшні. На що моя донька сказала: "Тато, харе бичиться на телефізор. Це ж просто мультик". І вона мудріша за мене", - зауважив режисер.

Зараз ви читаєте новину «Телебачення давало за український фільм про порнографію $500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі