вівторок, 21 червня 2011 00:15

Ольга Сумська знялася в ролі коханки

Фільм київського режисера Олександра Шапіро "Без Пор No" представлятиме Україну на ІІ Одеському кінофестивалі . Показ в Одесі стане світовою прем'єрою стрічки, хоча зняли її 2007-го. Фестиваль відбудеться 15— 23 липня.

У стрічці йдеться про 16-річних підлітків, які знімають порно на мобільний телефон.

—  Цей фільм класичний за проблематикою, але новий за формою, — каже 42-річний Олександр Шапіро. — Відколи зняв його, зробив іще чотири стрічки. Але, думаю, ця картина не втратила актуальності. У ній немає глибинних смислів. Просто нові технології переробили ставлення до речей, які недавно були під забороною. Продюсер Олександр Шейн ніяк не міг визначитися з фестивалем, який представлятиме фільм. Ми чекали ідеальної пропозиції й не показували його. Хотіли в конкурсну програму Каннського фестивалю потрапити або у Венецію.

Головні ролі виконали Антон Комяков, Олексій Горбунов та Ольга Сумська.

— Для мене сюрприз, що цю стрічку покажуть на Одеському кінофестивалі, — розповідає Ольга Сумська, 44 роки. — З пустими руками їхати на Одеський фестиваль не хотіла. Тепер, скоріше за все, поїду. Повністю картину я так і не бачила. Вона розрахована на молодіжну аудиторію. Не думаю, що її сприймуть люди поважного віку.

Ольга грає коханку батька головного героя-підлітка.

— У фінальній сцені мою героїню вбивають. До цього її викрадає маніяк і вимагає грошей. Але це знято не трагічно, а романтично. Сашко Шапіро є одним із креативних артхаусних режисерів. Сподіваюся, фільм матиме успіх, і після фестивалю його кар'єра продовжиться. Адже останнім часом Шапіро не довіряють. Він майже нічого не знімає, хоча заслуговує. Сашко креативно мислить, не в традиціях українського класичного кіно. Роботу завжди починає не зі слів "Мотор, камера". Каже "Екшен", як у Голлівуді.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська знялася в ролі коханки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути