понеділок, 20 лютого 2012 11:29

Тріумфатор "Греммі" Адель судиться з журналом за публікацію її "домашнього порно"

 

23-річна англійська співачка Адель (повне ім'я Адель Лаурі Блю Едкінс), яка стала на минулому тижні тріумфатором на церемонії вручення музичної премії "Греммі", подає в суд на французький журнал Public, який опублікував фальшиві еротичні фото дівчини.

Про це пишуть у неділю, 19 лютого, зарубіжні ЗМІ і, зокрема, британське видання The Daily Mail.

Редакція журналу стверджувала, що серія еротичних фото в стилі "домашнє порно", знятих за допомогою смартфона, що анонсувалася на обкладинці його випуску, зображує юну співачку.

Та, зі свого боку, заперечує це і звинувачує видання в нанесенні шкоди своїй репутації, оскільки цей журнал читають 3 млн людей на тиждень.

Раніше Адель, яка перемогла в шести з семи номінацій і отримала "Золотий Грамофон" за композицію "Rolling In The Deep, визнану "Кращою піснею року", "Записом року", "Кращим коротким музичним відео" а також за "Найкраще поп соло подання" (з піснею "Someone Like You") і "Кращий поп вокал альбом" ("21"), заявила, що залишає кар'єру співачки, оскільки хоче проводити весь час зі своїм новим коханим, Саймоном Конецькі у щойно орендованому розкішному особняку вартістю 15.000 фунтів на тиждень.

В ході інтерв'ю журналу Vogue вона поскаржилася, що раніше її спроби поєднувати кар'єру та особисте життя зазнали повного фіаско і призвели лише до сліз і розбитого серця.

"Але сьогодні у мене є достатньо часу для любові і щастя, і я має намір відкрити нову, щасливу сторінку в своєму житті. Я вийду заміж, народжу дітей і буду вирощувати овочі у власному городі", - цитує видання слова артистки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адель отримала шість "Ґреммі"

Адель переконана, що у неї є все, щоб зробити чоловіка щасливим: вона любить сміятися, готувати смачну їжу і займатися сексом. До своїх недоліків вона відносить схильність до деякої драматизації життя: "У мене дуже небагато часу проходить між фразами "Бог мій, як я тебе люблю!" і "Пішов до чорта!" - і жодних обговорень в проміжках".

Зараз ви читаєте новину «Тріумфатор "Греммі" Адель судиться з журналом за публікацію її "домашнього порно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути