пʼятниця, 31 жовтня 2008 09:50

В Японії повідомили про скорочення кількості безробітних

Число безробітних в Японії у вересні знизилося в порівнянні з попереднім місяцем на 0,2%, склавши 4% від всього працездатного населення, повідомив в п"ятницю представник міністерства внутрішніх справ і комунікацій.

Він відзначив, що це позитивна динаміка, враховуючи те, що в прогнозах міністерства рівень безробіття повинен був залишитися без змін.

Співвідношення "наявних робочих місць до тих, що шукають роботу" склало у вересні 0,84, тобто на кожних 100 претендентів припадало по 84 можливих місця працевлаштування.

Кількість пропонованих робочих місць знизилася на 13,4% в порівнянні з показником минулого року, повідомили в міністерстві.

Одночасно, представник відзначив, що у вересні ціни в країні виросли на 2,3% в порівнянні з цим же місяцем 2007 року. Причиною цього він назвав неухильне зростання цін на пальне і продукти харчування, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В Японії повідомили про скорочення кількості безробітних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути