Ексклюзиви
середа, 30 травня 2007 17:04

Ющенко може продовжити повноваження Ради в залежності від результатів роботи

Президент Віктор Ющенко ухвалить рішення щодо того, чи варто продовжувати припинений ним на 29 і 30 травня розпуск Верховної Ради в залежності від того, наскільки результативним було голосування за ці 2 дні.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Я проаналізую ситуацію з розглядом пакета N1 і пакета N2 сьогодні в парламенті, що встигли, і що не встигають, які існують зворотні гарантії, щоб не почалися неконтрольовані процеси по інших позиціях політичного процесу врегулювання, і, з урахуванням усього зазначеного, я тоді прийму остаточне рішення", - сказав Ющенко.

Він повідомив, що планує ввечері продовжити переговори, у яких обіцяє зробити все, щоб знайти взаєморозуміння.

"Я буду дихати взаєморозумінням і в цей складний час, тому що розумію, наскільки велика ціна цього питання, і тому я готовий платити багато, щоб здійснилась правда, щоб через демократичну процедуру відбулися вибори, щоб ми знайшли демократичний спосіб відповіді на ситуацію, яка сьогодні склалась у стінах парламенту", - сказав Ющенко.

Як повідомлялося раныше, у ніч із 27 на 28 травня Ющенко домовився із прем"єр-міністром Віктором Януковичем і головою Ради Олександром Морозом, що парламент 29-30 травня розгляне пакет економічних законопроектів і законопроектів щодо виборів.

Для того, щоб парламент зміг голосувати за ці документи, Ющенко призупинив указ про розпуск на ці 2 дні, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко може продовжити повноваження Ради в залежності від результатів роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути