неділя, 07 жовтня 2007 13:04

Ющенко через Інтернет привітав освітян

Президент України Віктор Ющенко привітав працівників освітянської галузі з професійним святом – Днем працівників освіти, яке відзначається сьогодні.

У своєму вітанні, розміщеному на офіційному сайті Президента, Ющенко висловив щиру вдячність педагогам "за вагомий внесок у розбудову нашої державності, за те, що виховуєте у підростаючого покоління любов до рідної землі, почуття національної гідності та відданості Батьківщині".

Президент у своєму вітанні висловлює переконання, що "спільними зусиллями ми забезпечимо поступальне оновлення галузі, впровадимо сучасні інформаційні та педагогічні інновації, підвищимо соціальний статус освітян. Консолідація суспільства сприятиме плеканню добре ерудованих, свідомих і талановитих громадян, здатних реалізовувати стратегічні завдання розвитку України".

"Нехай ваша невтомна праця і посіяні зерна добра та знань проростуть щедрим урожаєм, а успіхи ваших учнів множаться і приносять вам душевне задоволення", - цитує прес-служба словам Президента.

Ющенко побажав освітянам міцного здоров`я, віри в свої сили, вагомих здобутків у повсякденній праці, родинного щастя і добра.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко через Інтернет привітав освітян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути