Ексклюзиви
субота, 29 березня 2008 16:14

Уночі небо над Києвом заполонять дивні химери

П"ята "Французька весна в Україні" відкриється у Києві ввечері у суботу, 29 березня, вуличним дійством "Ловець місяця" від французької компанії "Літаючі акробати".

Про це повідомили у Французькому культурному центрі в Україні.

"Цього року, з приходом ночі, дивні створіння заволодіють небом над одним з найгарніших парків Києва, в якому височить Арка Дружби народів. Величезна змія, незвичайні риби та інші фантастичні істоти супроводжуватимуть нашого Героя та його човен у пошуках Місячної красуні, яка заволоділа серцем цього "Ловця місяця", - описується в повідомленні майбутнє дійство. Шоу розпочнеться о 19.30.

"Справжні чарівники, вони примушують літати над нашими головами гігантські фігури, які по волі вітру кружляють у магічному повітряному танці", - додають у Французькому культурному центрі.

Як повідомлялося, для киян працюватиме виставка живопису Івона Таяндье в Національному художньому музеї (з 4 до 18 квітня), фестиваль допрем`єрних кінопоказів (9–12 квітня, кінотеатр "Україна") й "Довгі ночі короткого метра" (18 і 19 квітня, там же), шоу афро-креольського танцю з елементами хіп-хопу (10 квітня, 19.00, Театр оперети). Також у столиці покажуть виставу "Vesna", присвячену Чорнобилю (18 квітня, 19.00, Молодий театр); пройде концерт класичної музики (23 квітня, 19.00, Національна філармонія) і презентація книги філософа Венсана Декомба (25 квітня, 18.00, Французький культурний центр).

Фестиваль цього року охопить десять міст України. Програми в усіх інших містах – Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Луганську, Рівному, Запоріжжі, Сімферополі й Севастополі – складені, як зазначають організатори, з урахуванням "індивідуальних особливостей", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Уночі небо над Києвом заполонять дивні химери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути