понеділок, 05 жовтня 2009 11:02

Українець виграв у покер $2 млн

Українець виграв у покер $2 млн

Як заробити кілька мільйонів зелених грою в покер - може навчити Женя Тимошенко. Світ захоплено стежить за сходом нової зірки, українське походження якої дає підстави пишатися і нам. На чемпіонаті у Лас-Вегасі цього тижня розіграли рекордний приз: 2,15 мільйони доларів.

Досвідчені гравці, сам вигляд яких наводить жах і які до цього фіналу заробили не один мільйон доларів, грали проти Жені Тимошенко.

Головне у покері - красивий блеф, вдавати, що все гаразд, тоді як ситуація критична. Українській зірці Тимошенкові це вдається найкраще. Наприкінці гри трикутна фішка - ва-банк і… понад два мільйони доларів у кишені.

Євген Тимошенко народився у Харкові. Коли йому було 8 років, родина переїхала до США. Батьки і навчили хлопця основ поводження з грошима. В очікуванні повноліття Тимошенко відточував майстерність покеру в Ірландії та Китаї.

До доленосного фіналу встиг заробити півмільйона доларів і от тепер - вчетверо більший джек-пот і білявка поруч. Азарт як наркотик – заробивши мільйон, Тимошенко наче за інерцією, накосив ще сімдесят п"ять тисяч.

Хоча про Женю пишуть - він не жадібний. Він забезпечує родину і займається благодійністю. В Майамі у нього будинок і гараж з кількома спортивними авто. Проте зупинятися на двох мільйонах хлопець не збирається і вже пакує валізи до Монте-Карло.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Українець виграв у покер $2 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути