Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 14:19

У столичних школах відкриють сучасні стоматологічні кабінети

У столичних школах облаштують стоматологічні кабінети. Так, у навчальних закладах, які не мали власних дантистів, з"являться абсолютно нові повноцінні стоматологічні кабінети з сучасним обладнанням. А в школах, де вони вже працюють, обладнання буде оновлене. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський, повідомляє прес-служба КМДА.

"Це не нова ідея, тут ми не вигадали велосипед. Ми постійно наголошуємо, що Україна повинна бути в Європі. Напевно, нам слід прагнути до європейських стандартів життя. Практично в усіх європейських школах існують процедурні стоматологічні кабінети. Колись і в деяких київських школах існували стоматологічні кабінети, але через недостатнє фінансування зараз вони здебільшого використовуються як звичайні медпункти. Наразі ми проводимо інвентаризацію шкіл, з`ясовуємо куди, скільки, та що саме потрібно направити. До 2010 року всі школи матимуть сучасні медичні кабінети", - сказав В.Журавський.

Він також додав, що розглядається питання введення посади лікаря до штату навчальних закладів. Це дасть змогу попередити захворюваність та прискорити надання кваліфікованої медичної допомоги учням столичних шкіл, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У столичних школах відкриють сучасні стоматологічні кабінети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути