Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 13:22

У США судять чоловіка, який 200 разів ґвалтував свою жертву

У Сполучених Штатах судять чоловіка, підозрюваного в майже двох сотнях зґвалтувань своєї покірливої жертви. Залякана жінка більше року боялася розповісти про те, що діється, поліції або власному чоловікові. У четвер 29-річний Рей Артур Чемберлен мав постати перед судом округу Центр за звинуваченням у зґвалтуванні, сексуальних домаганнях, грабежі, фізичному насиллі тощо. Проте на вимогу захисту слухання були перенесені на 16 січня, повідомляє NEWSru з посиланням на The Centre Daily Times.

До моменту пред"явлення нових звинувачень Чемберлен вже перебував під слідством за дворазовий підпал пересувного вагончика, в якому жили люди, що "образили його". Ці замахи на вбивство він вчинив у вересні 2007 року.

У процесі розслідування поліцейські випадково вийшли на нову потерпілу, яка повідала їм подробиці ще страшнішого злочину Чемберлена. Жінка разом з сім"єю жила по сусідству з трейлером, який намагався спалити обвинувачений.

Як випливає з матеріалів справи, підозри поліцейських викликало те, що після другого підпалу трейлера вони знайшли Чемберлена в будинку жінки, що живе по сусідству.

Варті порядку жінка повідала, що обвинувачений протягом 13 місяців регулярно ґвалтував її, а для зручності проникнення в помешкання навіть зробив отвір у стіні будинку з тильного боку. За її словами, Чемберлен чекав, поки чоловік потерпілої йшов на роботу, після чого піддавав нещасну нарузі.

Жінка так боялася розправи, що терпіла приниження, не кажучи нікому ні слова. Прокурор округу Ленс Маршалл вважає побоювання потерпілої обґрунтованими.

На цей час слідство знайшло свідків, які готові підтвердити свідчення жертви. Зокрема, її син заявив, що неодноразово бачив, як Чемберлен прокрадався через "чорний хід" у спальню його батьків. Причому в трьох випадках він чув крики матері, яка, серед іншого, вимовляла фрази "йди з дому" і "я заміжня".

За словами іншого сина, одного разу вночі Чемберлен пробрався в спальню матері, яка кричала на нього, вимагаючи забратися геть, оскільки в сусідній кімнаті сплять два її сина.

За словами потерпілої, вона познайомилася з Чемберленом, який жив неподалік, через свою сестру. Перший раз він зґвалтував її у серпні 2006 року, коли жінка привела його до себе в будинок. Відтоді наруга стала регулярною і відбувалася не тільки у неї вдома, а й у житлі самого Чемберлена. Останній злочин насильника відноситься до 27 вересня 2007 року, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «У США судять чоловіка, який 200 разів ґвалтував свою жертву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути