четвер, 23 серпня 2007 12:06

У США народилася двоголова корова (ФОТО)

Двоголова корова народилася на молочній фермі Hamstra Dairy в містечку Туларе в американському штаті Каліфорнія. Корова голштінської породи по кличці Блінкі має на свої дві голови одну шию і одну пару вух. Але у Блінкі виразно простежуються дві морди: два носи і два роти. Блінкі одночасно може смоктати з двох пляшок молока. Проте у тварини порушена координація рухів і корова не може вставати на ноги.

Ветеринар Піт Кистлер, який вивчив корову-мутанта, заявив, що за всю його 20-річну практику (у рік Кистлер оглядає 16000 корів) це єдиний випадок, коли двоголова корова народжувалася живою. Двічі на його пам"яті двоголові телята з"являлися на світ, але виявлялися мертвонародженими. На цій же фермі, Hamstra Dairy, 16 років тому народилася мертвою двоголова корова.

Через декілька днів Блінкі, можливо, доведеться приспати. Але власник ферми Грег Хамста заявляє, що піклуватиметься про телицю скільки зможе, повідомляє місцеве видання Fresno Bee.

Зараз ви читаєте новину «У США народилася двоголова корова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути