вівторок, 05 лютого 2008 13:51

У сестри Періс Хілтон буде єврейське весілля

У сестри Періс Хілтон буде єврейське весілля
Нікі Хілтон, сестра найвідомішої голлівудської тусовщиці Періс, виходить заміж за єврея. Хілтон-молодша готова пройти ґіюр - обряд прийняття іудаїзму.

Нікі та її обранець Девід Каценберґ, син відомого продюсера, творця Шрека Джеффрі Каценберґа, узаконять свої стосунки в квітні цього року. Розмови про ґіюр почалися відразу після того, як пара заручилася. Молодий Каценберґ мріє отримати благословення рабина, а це можливо тільки в тому випадку, якщо його обраниця буде єврейкою.

Займатися підготовкою і проведенням весілля Нікі Хілтон буде ізраїльтянин Ілан Ашер. "На тему ґіюру я б не хотів наразі говорити. Однак можу повідомити, що вже два тижні я називаю Нікі Сарою", - повідомив ізраїльській пресі Ілан Ашер.

Минулої п"ятниці організатор весілля повернувся в Ізраїль з Лос-Анджелеса, де він разом з майбутніми молодятами три тижні вибирали місце для весілля. Після огляду кількох залів для урочистостей вирішили: швидше за все, святкування пройде в готелі Hilton у Беверлі Хіллз (Каліфорнія).

Нікі Хілтон наполягає на тому, щоб уся зала була оформлена в білому кольорі. На весілля запрошені близько 300 осіб, знамениті музиканти та ді-джеї.

Свою весільну сукню Нікі Хілтон, яка водночас є дизайнером, хотіла пошити сама, але Ілан Ашер наполіг звернутися до ізраїльського модельєра Даніни Мізрахі.

У березні Каценберґ приїде в Ізраїль, щоб вибрати рабина, який візьме участь у шлюбній церемонії, а також зустрітися зі своїми родичами, що живуть в Ізраїлі, повідомляє Новинар.

Зараз ви читаєте новину «У сестри Періс Хілтон буде єврейське весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути