Ексклюзивы
вторник, 05 февраля 2008 13:51

У сестри Періс Хілтон буде єврейське весілля

У сестри Періс Хілтон буде єврейське весілля
Нікі Хілтон, сестра найвідомішої голлівудської тусовщиці Періс, виходить заміж за єврея. Хілтон-молодша готова пройти ґіюр - обряд прийняття іудаїзму.

Нікі та її обранець Девід Каценберґ, син відомого продюсера, творця Шрека Джеффрі Каценберґа, узаконять свої стосунки в квітні цього року. Розмови про ґіюр почалися відразу після того, як пара заручилася. Молодий Каценберґ мріє отримати благословення рабина, а це можливо тільки в тому випадку, якщо його обраниця буде єврейкою.

Займатися підготовкою і проведенням весілля Нікі Хілтон буде ізраїльтянин Ілан Ашер. "На тему ґіюру я б не хотів наразі говорити. Однак можу повідомити, що вже два тижні я називаю Нікі Сарою", - повідомив ізраїльській пресі Ілан Ашер.

Минулої п"ятниці організатор весілля повернувся в Ізраїль з Лос-Анджелеса, де він разом з майбутніми молодятами три тижні вибирали місце для весілля. Після огляду кількох залів для урочистостей вирішили: швидше за все, святкування пройде в готелі Hilton у Беверлі Хіллз (Каліфорнія).

Нікі Хілтон наполягає на тому, щоб уся зала була оформлена в білому кольорі. На весілля запрошені близько 300 осіб, знамениті музиканти та ді-джеї.

Свою весільну сукню Нікі Хілтон, яка водночас є дизайнером, хотіла пошити сама, але Ілан Ашер наполіг звернутися до ізраїльського модельєра Даніни Мізрахі.

У березні Каценберґ приїде в Ізраїль, щоб вибрати рабина, який візьме участь у шлюбній церемонії, а також зустрітися зі своїми родичами, що живуть в Ізраїлі, повідомляє Новинар.

Сейчас вы читаете новость «У сестри Періс Хілтон буде єврейське весілля». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть