субота, 23 серпня 2008 10:56

У ресторані в центрі Києва згоріли чотири людини

Як повідомила прес-служба Головного управління МНС України в Києві, о 01:05 в чергову частину управління надійшло повідомлення про пожежу в центрі міста. Згідно повідомленню, загорілося приміщення ресторану на бульв. Шевченко, 36-а, неподалік від центральних залізничних кас. Через 6 хвилин на місце події прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи.

Пожеж охопив ресторан "Блінофф", розташований в цокольному приміщенні 4-поверхового житлового будинку. Ситуація ускладнювалася тим, що існувала загроза розповсюдження вогню на весь будинок.

Осередок пожежі знаходився біля входу в ресторан. На момент виникнення пожежі в двох залах кафе знаходилося 8 відвідувачів. Ще семеро, а також охоронець закладу сиділи на літньому майданчику.

Працівники закладу і деякі відвідувачі встигли залишити місце пожежі через запасний вхід. Під час гасіння рятувальники виявили 3-ох людей без ознак життя. Дві жінки та чоловік загинули унаслідок отруєння чадним газом. Крім того, в першому залі було виявлено обгоріле тіло ще одного чоловіка. Особи загиблих встановлюються.

Окрім цього, постраждали 8 людей, в основному молоді люди 18-25 років, одна людина 37 років. Вони отримали опіки різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих офіціантка ресторану. Один з постраждалих, 20-річний хлопець, знаходиться у важкому стані.

Локалізувати пожежу вдалося о 01:40. Повністю пожежа була ліквідована о 02:04. Вогонь не вийшов за межі приміщення ресторану. У гасінні брав участь особовий склад з 3 пожежно-рятувальних частин на 5 основних пожежних автомобілях. Унаслідок пожежі вогнем було знищено майно і меблі, закопчені стіни та стеля площею 40 кв.м.

За попередніми даними, причиною пожежі став підпал, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У ресторані в центрі Києва згоріли чотири людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути