середа, 27 лютого 2008 09:02

У Новій Каховці з вікна шостого поверху викинули 2-річного хлопчика

Жахлива подія сталася 25 лютого у м. Нова Каховка Херсонської області. До місцевої лікарні доставили напівживого малюка. Поряд з хлопчиком була його мати. Від жінки пахло алкоголем. Рентгенівські знімки дитини показали переломи майже усіх кісток, черепно-мозкову травму, внутрішній крововилив. Було таке враження, наче дитину навмисне били тривалий час. Хлопчик Вітя, якому лише 2,5 роки, знаходиться у критичному стані, лікарі до теперішнього часу не дають ніяких прогнозів. Якщо малюк і виживе, то назавжди залишиться калікою. Мати зізналася лікарям, що дитина впала з 6-го поверху. Медики одразу ж повідомили міліцію.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Слідчо-оперативна група на чолі з начальником Новокаховського МВ УМВС Миколою Міньком виїхали на місце події. У квартирі, де проживає сім"я дитини, їм спочатку ніхто не відчиняв. Тільки через кілька хвилин двері відкрив батько хлопчика. Прихід оперативників став для нього неприємним сюрпризом. Він ледве тримався на ногах. До того ж, чоловік гнівався на правоохоронців, що ті його розбудили. Голова сімейства зовсім не переживав за свого сина. Навіть не поцікавився, чи той живий. У такому стані він не зміг нічого розповісти. У квартирі крім нього, дружини та малолітнього сина проживає ще четверо хлопців-студентів. Чоловік здає їм дві кімнати. Чотирикімнатна квартира нагадувала скоріше прохідний двір. Господарі частенько вживали горілку, студенти сварилися та гучно слухали музику. Дитина спала на старенькому кріслі, яке навіть не розкладалося. Про жахливі події того дня розповіла мати дитини у слідчому відділенні.

Зранку до них прийшов у гості сусід зі співмешканкою і приніс пляшку горілки. Компанія пила і розважалась до обіду. Потім батько маляти пішов спати до сусідньої кімнати, а мати залишилася з гостями в кухні. Весь цей час хлопчик катався на маленькому велосипеді та просився вивести його погуляти. Він заглядав у вікно на кухні і бачив дитячу гірку, сусідніх дітлахів. Потім виліз на підвіконня і ходив по ньому взад-вперед. Вітя постійно простягав свої ручки до відкритої кватирки і просив маму повести його погуляти. Гостя страшенно дратувала поведінка хлопчика. Через деякий час він взагалі оскаженів, підійшов до вікна і схопив Вітю за ніжки. Через мить нелюд виштовхнув малюка у відчинену кватирку... Нещасна дитина впала на асфальт перед багатоповерхівкою. Ніхто з дорослих, які сиділи на кухні, навіть не намагалися завадити товаришеві. Мати дитяти лишень зауважила…, що не очікувала таких дій від гостя. На теперішній час винуватець трагедії дає свідчення, йому попередньо пред"явлено обвинувачення у замаху на вбивство.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Новій Каховці з вікна шостого поверху викинули 2-річного хлопчика ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути