четвер, 27 грудня 2007 17:16

У Львові співробітника кримінального розшуку судять за хабарництво

Прокуратура Львівської області завершила розслідування і передала до суду кримінальну справу, порушену проти оперуповноваженого відділу кримінального розшуку одного з райвідділів міліції Львова.

Під час досудового слідства було встановлено, що цей працівник правоохоронного органу, зловживаючи службовим положенням і всупереч інтересам служби, неодноразово вимагав і отримував хабарі.

"8 червня 2007 року оперуповноважений кримінального розшуку отримав 630 доларів США, 225 євро і 4 тисячі гривень хабара від жителя Львова за непритягнення його до відповідальності за здійснення протиправних дій; 9 червня цього ж року працівник міліції отримав 505 гривень від львів"янина, який підозрювався в здійсненні крадіжки; 19 червня вартовий порядку отримав 1 тисяч 800 гривень від жителя Львова за звільнення з райвідділу міліції, куди той був доставлений за підозрою в здійсненні крадіжки, і припинення кримінального переслідування вказаної особи за скоєння даного злочину. Зараз звинувачений працівник міліції міститься під вартою", - мовиться в повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «У Львові співробітника кримінального розшуку судять за хабарництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути