четвер, 14 лютого 2008 15:19

У Києві через куріння згоріло двоє людей

13 лютого столичні пожежно-рятувальні підрозділи виїжджали на гасіння пожеж 10 разів. Одна з цих пожеж призвела до загибелі двох чоловік, повідомляє в четвер, 14 лютого, пожежно-рятувальна служба Києва.

Зокрема, 14 лютого, в оперативно-диспетчерську службу Головного управління МНС України в Києві поступило повідомлення про пожежу на вулиці Милославській (Деснянський район).

Пожежа виникла в 10-поверховому житловому будинку, в однокімнатній квартирі, на 5-му поверсі. Не дивлячись на віддаленість найближчого пожежного депо, рятувальники швидко прибули на місце і почали ліквідацію вогненної стихії, відзначили в прес-службі.

Під час гасіння пожежі були виявлені загиблі - 59-річний господар квартири і 48-річна жінка. Сподіваючись врятувати людей, вогнеборці насамперед винесли тіло жінки з палаючої квартири на вулицю, проте надії на те, що вона була в непритомному стані, виявилися марними.

Спалах відбувся в кімнаті, внаслідок чого вогнем пошкоджено ліжко, шафу, особисті речі жителів квартири, закопчені стіни, стеля і віконні рами.

Швидше за все, причиною пожежі стало недотримання елементарних правил пожежної безпеки, а саме - куріння в ліжку в нетверезому стані.

Збиток, нанесений пожежею, з"ясовується. На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС України в місті Києві, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «У Києві через куріння згоріло двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути