понеділок, 22 лютого 2010 14:30

У Харкові на людей упав дах гаража

У Харкові на людей упав дах гаража
У Харкові під час змагань з пейнтболу залізобетонними конструкціями привалило двох людей.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Головного управління МНС України у Харківській області, змагання, що проходили у неділю, були організовані пейнтбольним клубом "Бомба".

"О 17:30 до нас надійшло повідомлення про те, що на вул. Померки, 24, двох хлопців 20-25 років привалив дах гаража, що належав колись військовій частині. На них впали чотири залізобетонні плити, тому самотужки розібрати завали люди не могли. За допомогою спецтехніки рятівники звільнили їх з-під завалів. У них черепно-мозкові травми, забиття грудної клітини, переломи кінцівок та ребер. Проблема полягала ще в тому, що це лісопарковий масив, і хлопців спочатку вивозили на пожежній машині, бо швидка туди просто не проїхала б" - каже заступник начальника прес-служби Головного управління МНС у Харківській області Інна Шукшина.

Того дня там проводились змагання з пейнтболу. Частина вже більше десяти років як розформована. Організатори змагань запевняють, що змагання закінчились ще завидна, і що робили там хлопці вони не знають. Коментувати ситуацію у лікарні, куди відвезли постраждалих відмовились. Причини обвалу з"ясовуватимуть правоохоронні органи.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові на людей упав дах гаража». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути