середа, 14 травня 2008 13:52

У Флориді взяли під контроль лісові пожежі

Пожежникам американського штату Флорида вдалося припинити розповсюдження лісових пожеж. Увечері у вівторок, 13 травня, влада штату заявила, що практично всі вогнища спалаху узяті під контроль, повідомляє CNN.

Вдалося пожежним зупинити розповсюдження вогню і поблизу міста Палм Бей, в якому були знищені або пошкоджені 162 будинки, з яких більше 60 тепер непридатні для житла.

В боротьбі з вогнем постраждали четверо пожежників, вони були госпіталізовані. Ніхто з жителів штату в результаті пожеж не загинув.

12 травня в штаті було оголошено надзвичайне положення, а в допомогу пожежником на боротьбу з вогнем були кинуті підрозділи національної гвардії. Губернатор Флориди Чарлі Кріст заявив, що федеральна влада країни вже ухвалила рішення надати штату термінову допомогу.

Правоохоронні органи Флориди підозрюють, що причиною виникнення пожеж міг бути підпал. За інформацію, яка допоможе затримати можливого палія, була призначена нагорода в 10 тисяч доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Флориді взяли під контроль лісові пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути