середа, 15 серпня 2007 10:12

У Дніпропетровській області в результаті негоди знеструмлені 11 сіл

 У Криничанському районі Дніпропетровської області 13 серпня в результаті складних погодних умов знеструмлені 11 населених пунктів.

Як повідомляє у середу МНС України, крім того, у  3 населених пунктах пошкоджені дахи 30 приватних житлових будинків, у 2 населених пунктах пошкоджені газопроводи, які підходять до будинків.

Станом на 7.00 середи відновлено електропостачання і телефонний зв"язок у  9 постраждалих селах. Дороги розчищені від повалених дерев. Розмір збитку уточнюється.

Координацію робіт здійснює оперативна група ГУМНС у Дніпропетровській області.

Крім того, продовжуються ремонтно-відновні роботи в областях, що постраждали від негоди раніше.

Зокрема, у місті Нова Одеса (Миколаївська область), в якому 13 серпня у результаті сильних злив сталося затоплення 120 приватних будинків по кількох вулицях, станом на 7.00 середи викачано воду з 10 будинків. Для виведення води по вул. Млинній проритий відвідний канал. Відновлений рух транспорту в місті. Тривають роботи по відкачуванню води з житлових будинків, проводиться ремонт доріг. Уточнюються розміри матеріальних збитків.

Очікується, що сьогодні до Нової Одеси приїде глава МНС Нестор Шуфрич.

У Волинській області, де 22 липня в результаті негоди було знеструмлено 176 населених пунктів, пошкоджено більше 2,7 тис. будівель, 95 ліній електропередач і 885 трансформаторних підстанцій, станом на 7.00 середи відновлено 2,683 тис. будівль, залишилося відновити 19. Залишаються непідключеними до електрики окремі будинки, на яких ведуться ремонтні роботи.

У Чернівецькій області, де 30 липня у результаті сильного дощу з градом у  9 селах області було пошкоджено близько 2 тис. дахів будівель, і без електрики залишилося 14 населених пунктів, станом на 7.00 середи залишається відновити 175 будівель. Електропостачання повністю відновлене, повідомляє "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровській області в результаті негоди знеструмлені 11 сіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути