Ексклюзиви
вівторок, 10 серпня 2010 12:22

Товариша розстріляного суддею тракториста затримали вдруге

Товариша розстріляного суддею тракториста затримали вдруге

Родина канівського тракториста Олександра Кучі готується до суду. Днями мати Олександра 49-річна Зіна Куча найняла київського адвоката. Жінка сподівається, що сину вдасться виграти процес у свого опонента – київського судді Євгена Вовка.

Наприкінці червня в барі на околиці Канева суддя Вовк випустив 5 куль в Кучу та побив канів'янку Аллу Ходіну. Звинувачував тракториста у тому, що 10 років тому він нібито зґвалтував дружину судді.

Відразу після стрілянини міліціонери порушили кримінальну справу за хуліганство щодо Олександра Кучі та його товариша Володимира Лисенка. Їм загрожує до п"яти років в"язниці. Суддя Вовк повернувся до Києва.

"Володю Лисенка міліція затримала одразу після стрілянини, – зауважила Зіна. – Потім, коли піднявся ґвалт у газетах, його випустили. А днями знову арештували. Мого Сашу поки що не чіпають. Знають, що йому потрібна друга операція. Зараз він двічі на тиждень їздить у лікарню на процедури".

Мати Олександра розповіла, що міліція намагається повісити всю вину на її сина та Лисенка. Мовляв, після конфлікту вони бігли за суддею і намагалися відібрати в нього табельну зброю.

"Якщо ця версія розглядатиметься основною, то міліції вдасться відбілити суддю", – стверджує Зіна.

Після поранення сина Зіна Куча залишилася єдиною годувальницею сім'ї. Жінка наймається ремонтувати квартири. Її невістка доглядає двох дітей. Донька вчиться на другому курсі університету.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Товариша розстріляного суддею тракториста затримали вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути