Ексклюзиви
середа, 05 червня 2024 09:10

Свято прийшло на вашу вулицю - астрологиня назвала п'ять найбільш везучих знаків

Свято прийшло на вашу вулицю - астрологиня назвала п'ять найбільш везучих знаків
Цієї середи важливо буде вчасно промовчати. Фото: pixabay.com

5 червня доля усміхнеться мудрим і терплячим. Думайте, що говорите. А краще - просто мовчіть.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цієї середи важливо буде вчасно промовчати, - говорить астрологиня. - Невчасно сказане слово може зіпсувати не тільки стосунки, але й кар'єру. Не хваліться своїми досягненнями. Фортуна може відвернутися від вас. Будьте наполегливими, долаючи перешкоди. За успіх цього дня доведеться поборотися. Відкладіть розмову з керівництвом. Здобути прихильність шефа саме цього дня буде складно. Вдалий час для обговорення нових ідей. Найцікавіше відбуватиметься у вузькому колі друзів. Тож не варто відмовлятися від зустрічі з ними. Найбільш везучими цього дня будуть Тельці, Леви, Терези, Скорпіони і Водолії. Насолоджуйтеся перемогами, смакуйте плоди своєї праці. Свято прийшло на вашу вулицю. Вигідними будуть покупки, особливо зроблені у другій половині дня. Загострюються хвороби кишківника. Не ігноруйте болю в животі. Гастрономічні експерименти недоречні".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Від вас залежить, який настрій буде у дітей та коханих. Приділіть більше уваги сім'ї. Самопочуття покращиться, якщо споживатимете більше води між прийомами їжі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Стежте за тим, що відбувається навколо, і нікому не вірте. Далі обіцянок діло не піде. Не давайте волю ревнощам. Контроль настільки набридне коханим, що вони частіше зникатимуть з дому.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Користуйтеся плодами своєї праці і насолоджуйтеся результатом. Не час планувати і починати щось. Здаватиметься, що ходите по колу. Завдань стає все більше. Їх вирішення ні до чого хорошого не приводить.

Рак (22 червня - 22 липня)

Хотітиметься романтики та флірту. Не засмучуйтеся, якщо люди, які привернули вашу увагу, не готові до серйозних стосунків. Насолоджуйтеся тим, що маєте тут і зараз.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Досить довіряти чуткам. Вони виведуть з себе, хоча й не відповідатимуть реальності. Уникайте марнотратства. Утримайтеся від початку масажу. Зміщення хребців та розтягнення зв'язок важко буде уникнути.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Хотітиметься розпочати нові стосунки. Не час завойовувати прихильність обранців. Вас не розумітимуть і не оцінять сповна. Стосунки будуватимуться на вигоді, а не на почуттях.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не поспішайте із прийняттям рішень. Тоді не шкодуватимете, що роздали забагато обіцянок. Доведеться повертатися до справ, які не встигли доробити у попередні тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть впливовими та багатими - для кого літо розпочнеться з перемог

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ваші апетити зростають. Отримаєте вдосталь, але хотітиметься ще більше. Не намагайтеся повернути молодість за допомогою ботоксу та ін'єкцій краси. Почастішають алергії. Процедури пройдуть з ускладненням.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Якщо комусь і пощастить цього дня, то саме вам. Це час шансу. Заявите про себе як про мудрого лідера. У вашому домі забагато гостей. Важко буде зосередитися на роботі, особливо в умовах, коли житло перетворилося на офіс.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Перед вашою красою мало хто може встояти. Одразу кілька представників протилежної статі захочуть поборотися за ваше серце. Вчасно зробіть свій вибір. Всидіти на двох стільцях не вдасться.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Втомитеся доводити, що варті більшого. Підтримкою стануть рідні. Вони підкажуть, де можна заробити і як правильно інвестувати кошти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зазирніть глибше у свою генеалогію. Більше дізнайтеся про предків. Ці відкриття серйозно змінять ваше ставлення життя.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Свято прийшло на вашу вулицю - астрологиня назвала п'ять найбільш везучих знаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути