вівторок, 11 березня 2008 15:19

Світові збитки від катастроф перевищили 70 мільярдів доларів

Світові збитки від природних і техногенних катастроф в 2007 році склали більше 70 мільярдів доларів, йдеться в дослідженні найбільшої страхової компанії в світі Swiss Re. В результаті цих катастроф загинули більше 20 тисяч людей. Компанії-страхувальники майна виплатили близько 28 мільярдів доларів по страхових випадках.

Всього у 2007 році світ пережив 142 природних і 193 техногенних катастроф. Як наголошується в дослідженні Swiss Re, в світі намітилася тенденції дорожчання ліквідації наслідків катастроф - починаючи з 1970 року витрати збільшувалися на 12 відсотків щорічно.

Компанії-страхувальники майна в 2007 році вимушені були виплатити 23 мільярди доларів по страхових випадках, пов"язаних з природними катастрофами і більше 4 мільярдів, - з техногенними.

Найбільший збиток понесли країни Європи. Через урагану Кирил, що пройшов територією Німеччини, Великобританії, Бельгії і Нідерландів, страхові компанії вимушені були виплатити близько 6,8 мільярдів доларів.

Зливи і повені літом 2007 року на території Великобританії принесли страховим компаніям неприємності у розмірі 4,8 мільярдів доларів, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Світові збитки від катастроф перевищили 70 мільярдів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути