четвер, 12 червня 2008 16:59

Шустер не хоче бути найманим робітником на "Інтері"

Телеведучий Савік Шустер, відомий за програмами "Свобода слова", має намір створити свою продакшн-студію.

Цю інформацію він підтвердив у розмові з "Телекритикою".

Співпрацювати з телеканалом "Інте р" надалі, за інформацією "ТК", отриманою з достовірних джерел, Шустер готовий лише на принципах партнерства, а не у статусі найманого робітника (зараз він перебуває у штаті компанії "Пірат Продакшн", яка входить до складу групи "Інтер").

Як розповів сам Шустер, він давно йшов до створення власного продакшн. "Нарешті я знайшов людей, з якими я хочу і можу це робити. Звичайно, ми будемо поступово будувати власну базу", - зазначив він.

"У принципі, усе ж таки, я повинен сказати, що за три роки роботи в Україні я отримав величезний імпульс від українського народу. Мене прийняли як рідного, тому я хочу робити такий продукт для людей, який я вважаю правильним по-телевізійному, по-журналістськи: відкритий, вільний, чесний, гарний, естетичний продукт", - заявив Шустер.

За його словами, "це можуть бути найрізноманітніші формати: від політичних, документальних до розважальних, фільмів, серіалів, спортивних програм".

"Усе, що є на телебаченні. У тому числі, гадаю, намагатимемось придумувати свої формати. Національні формати можна потім продавати на міжнародному ринку", - додав телеведучий.

На запитання, з якими каналами він збирається співпрацювати, і чи ведуться переговори Шустер відповів: "Справжніх переговорів я ще не веду, тому що зараз ми на початковій стадії роботи. Але, у принципі, співпрацювати будемо з різними українськими каналами".

"Одним із інвесторів виступить абсолютно не політична західна людина, яка багато років працювала в Україні. Людина, яка дуже любить країну", - повідомив Шустер.

А щодо "інших" сказав: "У цьому проекті нас буде троє, і усі – не політичні люди. Це люди або з великого бізнесу, у яких немає зовсім ніяких політичних інтересів в Україні, або з телебачення. Наш український партнер теж дуже любить країну, і телебачення, що дуже важливо", - і додав: "Третій – це я. Який теж любить країну і телебачення".

На запитання, чи означає його рішення остаточний розрив із каналом "Інтер", Шустер запротестував: "Ні, чому? Навпаки!"
Зараз ви читаєте новину «Шустер не хоче бути найманим робітником на "Інтері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути