Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2024 09:10

Стрибнуть вище власної голови: астрологиня назвала три суперзнаки

Стрибнуть вище власної голови: астрологиня назвала три суперзнаки
Сили та мудрості вистачить, аби вибороти своє місце під сонцем. Фото: pixabay.com

17 червня розриватиметеся між сумнівами і бажаннями. Доведеться зважуватися на вчинки, від яких зарікалися. Не варто вестися на рекламу та сенсаційні повідомлення. Зараз нікому довіряти не слід.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Стабільністю понеділок не порадує, - говорить астрологиня. - Протягом дня кілька разів доведеться вносити зміни в робочий графік. Будьте гнучкими. Скористайтеся можливістю повернутися до раніше незавершених справ і довести їх до ладу. Відкладіть оформлення важливих паперів. Тельці, Леви і Водолії стрибнуть вище власної голови. Відчуєте себе суперзнаками. Сили та мудрості вистачить, аби вибороти своє місце під сонцем".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Намагайтеся не вихвалятися досягненнями. Тим, хто розпатякаєте про свій успіх, обов'язків прибавиться. Щоб не відчути нестачу коштів, відмовтеся від покупки меблів. Не варто здавати у ремонт телефони і годинники.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не купуйте холодильників і кондиціонерів. Вони матимуть приховані вади. Доведеться обміняти на іншу модель із доплатою. Урізноманітнюйте дозвілля з сім'єю. Поїдьте разом у зоопарк чи кінотеатр.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Образять люди, яким довіряли і яких кохали. Скоро у вашому житті з'являться відверті і перевірені партнери, з якими відчуєте себе коханими і жаданими.

Рак (22 червня - 22 липня)

Дії коханих передбачити важко. Вони купуватимуть квитки на літній відпочинок, завітають до колишніх, шукатимуть пригоди на свою голову. Не намагайтеся з'ясовувати стосунки. Потерпіть. Скоро все стане на свої місця.

Лев (23 липня - 23 серпня)

День буде багатим на новини про далеких родичів. Щоб допомогти їм, доведеться відкласти частину власних справ. Заробітки невисокі, але це не завадить вам купити пилосис чи іншу корисну техніку для дому.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Грошей у кишені стає більше. Виграє той, хто вкладе їх в облаштування житла. Утеплюйте свій дім, заскліть балкон. У середу купуйте садові меблі. Оберіть зручну лавку-качелю для онуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще за всіх: чотири знаки, які перевершать самі себе

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Гроші надійдуть вчасно. Будете приємно здивовані, коли зумієте зробити те, чого не вдавалося раніше. Можна купувати авто або деталі до нього. Не варто ганяти пісок у нирках, якщо маєте камені у сечогінних шляхах.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

По можливості проведіть цей день у відпустці. Продавайте фрукти та квіти, які виростили на грядці. Виручені кошти задонатьте на військо. Порадуйте обновками дітей і коханих. Гарно носитимуться речі, замовлені в інтернет-магазині.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ваше самопочуття буде залежати від того, наскільки комфортно вашим ногам. Носіть зручне взуття. Робіть педікюр. У ваш дім завітають гості, спілкування з якими давно уникаєте. Це відірве від роботи і змусить змінити плани.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Справи йтимуть краще, але рівень заробітків не виправдає ваших сподівань. Боржники у черговий раз проситимуть про відтермінування виплат. Розраховуйте лише на ту суму, яку маєте у кишені.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не треба купувати холодильників і посудомийних машин. Не поспішайте переривати давні стосунки. Нові будуть яскравими, але принесуть багато клопоту.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вас змусять доробити справи, які тягнуться від початку весни. Засумніваєтеся у своїх уміннях. Не спішіть здавати позиції. На вас рівняється решта колег.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Стрибнуть вище власної голови: астрологиня назвала три суперзнаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути