Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 15:13

Старий бігун-олімпієць затриманий за біг по ескалатору

У Британії колишній бігун-олімпієць затриманий в супермаркеті за біг вгору по ескалатору, повідомляє MailOnSunday.

Вісімдесятирічному Пітеру Хилдресу (PeterHildreth) погрозили довічно заборонити відвідини універмагу, якщо він надалі порушуватиме правила безпеки. Менеджери супермаркету вважають, що Хилдрес може впасти і отримати травми. Крім того, його приклад можуть наслідувати діти. 62-річна дружина спортсмена солідарна з керівництвом магазина.

Хилдрес стверджує, що здійснювані приблизно раз на тиждень "пробіжки" по ескалатору були для нього гімнастичною вправою. На відміну від керівництва універмагу і власної дружини, спортсмен не вважає свої дії небезпечними для людини його віку.

"Я ніколи не напивався, ненадовго почав палити після відставки, але кинув, а також я добре харчуюся", - похвалився бігун. За словами Хилдреса, він бігав по ескалаторах не тільки в тому магазині, в якому його затримали, але і в двох інших.

Пітер Хилдрес брав участь в Олімпійських іграх в 1952, 1956 і 1960 роках. У 1950 році він виграв бронзу на чемпіонаті Європи. Спортсмен п"ять разів встановлював рекорд Британії по бігу на 110 метрів. Його кращим результатом на цій дистанції була відмітка 14,3 секунд. У 1960 році Хилдрес завершив кар"єру бігуна і став спортивним журналістом.

Зараз ви читаєте новину «Старий бігун-олімпієць затриманий за біг по ескалатору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути