четвер, 23 липня 2009 11:55

Сержант Південнокорейської армії попався на продажі "фальшивого" сина Кім Чен Іра

Сержант Південнокорейської армії попався на продажі "фальшивого" сина Кім Чен Іра
24-річний південнокорейський сержант усунений від служби на три місяці за продаж фальшивої фотографії сина північнокорейського лідера.

У червні 2009 року знімок був представлений в ефірі японського телеканалу Asahi як ексклюзивне фото Кім Чен Уна, до якого, швидше за все, перейде влада в КНДР. Коли з"ясувалося, що на фотографії зображений південнокорейський будівельник, схожий на Кім Чен Іра в молодості, повідомлення було спростоване. Телеканал посилався на надійне джерело в Південній Кореї.

За продаж фальшивої фотографії військовослужбовець вимагав 2 млн вонів (1600 доларів США), уточнює південнокорейське агентство Yonhap з посиланням на неназване джерело в армійських колах. Сержант уникнув суворішого покарання, оскільки його дії не загрожують військовій безпеці.

За словами джерела, кілька років тому сержант навчався в Японії, де міг зав"язати контакти з японськими журналістами.

Світовим ЗМІ небагато відомо про Кім Чен Уна. Він народився в 1982-1984 роках, вчився в школі в Швейцарії під вигаданим ім"ям, вищу освіту здобув в індивідуальному порядку у військовому університеті імені Кім Ір Сена в КНДР. У 2009 році він отримав призначення в раді національної оборони Північної Кореї. Останнім часом преса приводила декілька фактів на користь того, що саме Кім Чен Ун успадкує владу в країні.

До недавнього часу в пресі публікувалася тільки одна фотографія Кім Чен Уна, на якій він зображений в 10-річному віці. За деякими даними, це фоторобот. У червні 2009 року японські ЗМІ опублікували фотографію 1999 року. На знімку Кім зображений разом з однокласниками під час навчання в Швейцарії, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Сержант Південнокорейської армії попався на продажі "фальшивого" сина Кім Чен Іра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути