вівторок, 16 червня 2009 11:09

Молодший син Кім Чен Іра готував замах на свого старшого брата?

Молодший син Кім Чен Іра готував замах на свого старшого брата?
Влада Китаю розкрила змову проти старшого сина лідера КНДР Кім Чен Іра - Кім Чен Нама - і запобігли його вбивству. Про це напередодні повідомив південнокорейський телеканал KBS. За наявними даними, до змови були причетні люди з найближчого оточення молодшого сина північнокорейського лідера, Кім Чен Уна, який був названий наступником керівника країни.

Посилаючись на джерело в китайському керівництві, телеканал KBS повідомив, що після того, що сталось, Кім Чен Нам, який проживає в Макао, нібито не виключає своєї еміграції в КНР. Китай приставив до старшого сина Кім Чен Іра охорону.

Кім Чен Ір не знав про те, що на його старшого сина готується замах. Про реакцію північнокорейської влади на цю подію поки нічого невідомо. Жодних подробиць про те, як китайській владі вдалось розкрити змову, також немає.

26-річний Кім Чен Ун був офіційно представлений як наступник 67-річного лідера Північної Кореї на початку червня. Сповіщення про це керівництва армії, президії Верховних Зборів і уряду КНДР було зроблено 25 травня - після проведених країною ядерних випробувань, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Молодший син Кім Чен Іра готував замах на свого старшого брата?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути