вівторок, 06 травня 2008 18:11

Саркозі відмовився коментувати перший рік правління

Президент Франції Ніколя Саркозі, який відзначає у вівторок першу річницю свого обрання, відмовляється підводити підсумки і збирається продовжувати початі реформи, передають місцеві ЗМІ.

"Не потрібно підводити підсумки... Моя робота полягає в тому, щоб діяти. Я не коментуватиму те, що зробив. Я повинен продовжувати працювати, добиватися результатів, реформувати країну і виконувати обов"язки, через які французи захотіли, щоб я став президентом республіки", - сказав він журналістам у відповідь на прохання резюмувати перший рік перебування у влади.

"І, проте, це прекрасні роковини. Я став на рік старшим, не постарівши. Насправді!", - сказав президент Франції.

Саркозі 6 травня 2007 року переміг в другому турі президентських виборів, набравши 53,06% голосів виборців і випередивши кандидата від Соціалістичної партії Сеголен Руаяль.

Тепер Саркозі починає другий рік свого п"ятирічного мандата в умовах рекордного низького рейтингу, складної економічної ситуації і невдоволення населення зростанням цін і непопулярними реформами уряду.

У вівторок ввечері глава Франції дасть в Єлисейському палаці святкову вечерю, на яку прийдуть всі члени уряду. Правляча партія "Союз за народний рух" (UMP) відзначить річницю обрання свого кандидата на президентських виборах в своїй штаб-квартирі в Парижі, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі відмовився коментувати перший рік правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути