четвер, 03 березня 2011 16:25

Російський нумеролог пророкує Януковичу ще один термін

Російський нумеролог пророкує Януковичу ще один термін

Російський нумеролог Наталія Ладіні прогнозує, що цього року Україна вийде на шлях стабільного розвитку й процвітання, а Віктора Януковича можуть обрати на другий термін.

Вона розробила власний метод діагностики та корекції долі за датою народження з допомогою карт Таро. За своєю системою працює більше 5 років.

"Свій метод назвала "22 аркани". Його може вивчити кожна людина, якщо захоче. В Києві проводжу тренінги, де вчу цьому. Україна проголосила незалежність 24 серпня 1991 року. Вважатимемо це датою її народження. Це дуже хороший день для створення держави. Як вона розвиватиметься — залежить від влади. Якщо зможуть створити стабільні закони, які працюватимуть на людей, країна процвітатиме. Якщо ні — не обійдеться без всплесків суспільного невдоволення, повстань. Головне для країни — розібратись у себе вдома, ззовні ніякої небезпеки для неї не бачу. Руйнації, розколу не буде. Цього року Україна виходить на шлях стабілізації усіх процесів. Років за п'ять, якщо плекатиме свої традиції, може стати духовним центром Європи", - розказала Ладіні.

Президентові Віктору Януковичу порадила виховувати в собі любов до людей.

"Людиною, яка народилась 9 липня 1950 року, опікується карта мудреця. Люди з дев'яткою мають глибокі інтелектуальні можливості. Цій людині дуже важливо виховувати в собі любов до людей, в іншому разі вони збунтуються проти неї. Може змінити на краще все те, що вже застаріло й не працює. Це людина-реформатор, прагнутиме змінювати закони й наводити нові порядки. Країну чекають реформи. Наразі у нього сприятливий період життя. Прийшов до влади, коли йому було 59 років. Саме в цей час у нього "увімкнулась" місія служіння людям. Якщо не впорається з цим — його просто позбавлять влади. Але не думаю, що таке станеться. Є велика можливість, що Януковича оберуть на другий термін", - повідомила нумеролог.

Зараз ви читаєте новину «Російський нумеролог пророкує Януковичу ще один термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути