Ексклюзиви
середа, 28 квітня 2010 20:03

Екстрасенси об'єднаються проти народних депутатів у профспілки

Екстрасенси об'єднаються проти народних депутатів у профспілки
Народні депутати не можуть заборонити те, що запровадив ще Піфагор. Так прореагувала на намір Верховної Ради залишити екстрасенсів та провидців поза законом нумеролог, тавролог, провидиця Лілія Романова.

"Ми потрібні людям, саме тому боротимемось за свої права", - сказала вона на прес-конференції.

Голова ініціативної групи спеціалістів езотеричних знань, рунолог Юрій Завала на зустрічі з журналістами розповів, що заборона практики екстрасенсів викличе обурення більшості населення.

"Зараз ми активно збираємо підписи на підтримку перегляду законопроекту. В Одесі, де я живу, працює більшість спеціалістів, що мають ліцензію. У разі заборони практики, ці люди підуть у підпілля. Шарлатани братимуть з людей більші суми так би мовити "за конспірацію". До державного бюджету ж кошти не потраплятимуть", - повідомив Завала.

Екстрасенси ініціативної групи також планують створити інститут парапсихології. Збір підписів на захист екстрасенсів триває.

13 квітня у Верховній Раді було зареєстровано законопроект, що забороняє діяльність екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів та послуг з передрікання майбутнього. Якщо його буде прийнято, практика таких людей стане незаконною. Буде заборонено рекламу діяльності езотериків та трансляцію будь-яких роликів за їх участі. Також передбачається вилучити з державного класифікатора професії "астролог", "ворожка", "хіромант".

У відповідь на це екстрасенси, нумерологи, хіроманти з усієї країни планують створити профспілку спеціалістів езотеричних знань.
Зараз ви читаєте новину «Екстрасенси об'єднаються проти народних депутатів у профспілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути