середа, 20 жовтня 2010 02:02

Двічі випала однакова комбінація цифр

В Ізраїлі двічі протягом місяця у прямому ефірі національної лотереї "Міфаль а-Паїс" виграшною виявилася однакова комбінація із шести цифр.

Перший розіграш відбувся 21 вересня. Тоді випали кульки з номерами 13, 14, 26, 32, 33 і 36. Менше як за місяць, 17 жовтня, були ті самі цифри, тільки у зворотному порядку.

— Такий збіг подібний до ймовірності життя на Марсі, — каже Цві Джілула, професор статистики Єврейського університету в Єрусалимі.

Організатори розіграшу пояснюють, що таке вкрай рідко, але трапляється в різних країнах. Говорять, що були випадки, коли одна й та сама людина кілька разів поспіль зривала джек-пот. Хоча не приховують, що, коли побачили цю комбінацію, занепокоїлися:

— Ми хвилювалися, щоб не було жодних махінацій із кульками. Якби таке сталося, до нашої лотереї не було б довіри. Лише коли переконалися, що все чесно, опублікували результати на сайті.

Головний приз останнього розіграшу — близько 12 млн шекелів (2,4 млн євро) — поділять порівну троє гравців-ізраїльтян.

Математики стверджують, що подібне може статися раз на 2,65 млн випадків.

Київський нумеролог 52-річна Людмила Савіна вважає, що це пов'язано із сьогоднішньою датою — 20 жовтня:

— На унікальний збіг вплинула "дзеркальна" дата — 20.10 і рік 2010. Всесвіт напередодні таких дат у різних ситуаціях також дає дзеркальне відображення. Як приклад — збіг цифр у ізраїльській лотереї. Таке стається дуже рідко. Найімовірніше, йдеться про попередження. Переможцям треба бути обережними, вони мають використати гроші раціонально. Цифри, що стали виграшними, в нумерології вважають хорошими — націленими на процвітання. У лотерею люди грають, щоб отримати фінансове забезпечення. Саме ці числа сприяють збагаченню. Найменш "грошова" з усіх — "сімка". Її вважають духовною.

Зараз ви читаєте новину «Двічі випала однакова комбінація цифр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути