середа, 19 липня 2017 09:28

Робота в Хмельницькому: хто бажає, той знайде

Робота в Хмельницькому: хто бажає, той знайде
Найлегший шлях пошуку такої роботи — спеціалізовані ресурси, де роботодавці розміщують свої вакансії

Ринок праці в Хмельницькому нарешті пожвавився: бізнес потребує нових працівників і пропонує належні зарплати. Тож тепер не обов'язково виїжджати до Києва, щоб знайти роботу, на якій можна побудувати хорошу кар'єру, а також заробити грошей на нормальне життя.

Найлегший шлях пошуку такої роботи — спеціалізовані ресурси, де роботодавці розміщують свої вакансії. Особливо цікаві з них розміщено на авторитетному порталі з пошуку праці hh.ua. Тут можна зручно відібрати пропозиції, що стосуються саме Хмельницького, не витрачаючи час на перегляд вакансій з інших міст України.

Ким піти працювати, щоб полюбити свою роботу?

Найбільше вакансій у Хмельницькому пропонує мобільний оператор "Київстар", передусім необхідні фахівці IT-сфери та бухгалтери. Також шукають кваліфікованих маркетологів, аудиторів, консультантів і продавців. Якщо людина не має досвіду роботи або бажає розпочати кар'єру в новій для себе галузі, то вакансія консультанта-продавця в салонах мобільного зв'язку може стати першою сходинкою до успіху.

Як і всюди в Україні, постійно затребувані менеджери з продажів. Від них вимагають таких навичок:

• вміння продавати за телефоном;
• пошук нових клієнтів;
• ведення клієнта від укладення угоди до відвантаження товару й подальша підтримка ділових стосунків;
• підготовка комерційних пропозицій;
• ведення ділових перемовин.

Такі вакансії у Хмельницькому на HH.ua підійдуть тим, хто любить і вміє спілкуватися з людьми. Зарплатня тут часто залежить від обсягів продажів, тобто людина має вагомий стимул працювати якнайкраще. Зазвичай подібна робота є першим кроком для вдалої кар'єри в компанії. Тому на неї залюбки йде молодь, налаштована на зростання.

За умови залучення багатьох клієнтів роботодавець може переглянути рівень заробітної плати менеджера, а також заохотити його підвищенням на посаді. Не варто йти працювати в таку галузь тим, хто швидко втомлюється від постійного спілкування.

Також поширеною стала робота різноманітних промоутерів і супервайзерів. Вони контролюють постачання товарів визначеного бренда до супермаркету, їх розкладання на полицях, забирають прострочений товар і влаштовують різноманітні промоакції.

Яку б професію ви не обрали, намагайтеся відразу зрозуміти, чи припаде вона вам до душі: адже щодня ходити на роботу, яку щиро ненавидиш, надзвичайно важко. А досягти професійних висот можна лише коли справді любиш те, чим займаєшся. Тому краще обрати менш оплачувану роботу, яка вам подобається, ніж ту, де платять більше, але куди не хочеться йти навіть під загрозою розстрілу.

Зараз ви читаєте новину «Робота в Хмельницькому: хто бажає, той знайде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути